Zingen verbindt,
is een verademing,
onthult en ontmaskert

Zingen brengt het beste in ons boven. We zullen niet geloven dat we in twee of drie uur een geweldig muziekstuk ten gehore kunnen brengen, laat staan drie- of vierstemmig … en nog eens goed ook. Het logenstraffen van ons ongeloof is een boost voor ons zelfbeeld.

Hoe ziet zingen op het werk eruit…

Zingen op het werk kan in elke denkbare vorm. Van intieme workshop tot massale samenzang met een paar honderd mensen. Een projectkoor voor een speciale gelegenheid of een onderdeel van een programma voor bedrijfstrainingen of persoonlijke ontwikkelingstrajecten. We geven hier voorbeelden van de mogelijke werkvormen.

Koorprojecten en Workshops

Maximale toegankelijkheid – zangervaring is niet van belang

Projectkoor

Het is bijzonder als je met een grote groep mensen, schouder aan schouder, in lichaam en geest, onderdeel bent van dezelfde klank, werkt aan dezelfde uitkomst, hetzelfde lied. Dat is zeer verbindend, het schept een directe en krachtige band tussen mensen. Iedereen kan meedoen.

Zingen bij teamuitje

Zingen is een ijsbreker. Je teamuitje losweken van de standaard borrelpraat en een compleet andere wending geven kan met een zang-middag of zangavond van bijvoorbeeld anderhalf uur. We hebben een uitgebreid scala aan liederen die altijd lukken. Zangervaring is niet nodig.

Workshop ‘Durf te zingen’

Een stukje uit je comfortzone in de zachtheid van zingen maakt deze workshop een ongekende en indrukwek-kende ervaring voor de deelnemers. Zoals in al onze projecten is zangervaring van geen belang.

Projectkoor

Het is bijzonder als je met een grote groep mensen, staande schouder aan schouder, lichamelijk, onderdeel zijn van dezelfde klank, werken aan dezelfde uitkomst, hetzelfde ding. Dat is zeer verbindend, het schept een echte krachtige band tussen mensen. Iedereen kan meedoen.

Zingen bij teamuitje

Zingen is een ijsbreker. Je teamuitje losweken van de standaard borrelpraat en een compleet andere wending geven kan met een zangavond van bijvoorbeeld anderhalf uur. We hebben een uitgebreid scala aan muziekjes die altijd lukken. Zangervaring is niet vereist.

Workshop ‘durf te zingen’

Een stukje uit je comfortzone in de zachtheid van zingen maakt deze workshop een ongekende ervaring voor de deelnemers. Zoals in alle projecten is zangervaring van geen belang.

Persoonlijke ontwikkeling en bedrijfstrainingen

Verlangt commitment en bereidheid – zingen is middel en geen doel – zangervaring is niet nodig

Hoe je innerlijke stem je optreden beïnvloedt.

Wat zegt je innerlijke stem? Zegt hij:
• ‘ik kan het wel’ of ‘ik kan het niet’
• ‘ze zullen juichen’ of ‘ze gaan joelen’
• ‘wat er ook gebeurt, ik overleef het wel’ 

Teambuilding

De openheid die met zingen wordt bereikt kan een boost geven aan de verbondenheid in een groep. De gelijk-waardigheid die samenzang met zich meebrengt is een ontwapenende ervaring, los van functies in het dagelijks werk. Dat geldt ook voor de ervaring van het directe contact dat met zingen ontstaat. In het begin soms ongemakkelijk, maar al snel van onschatbare waarde voor de vorming van de groep.

Mijn stem en ik

Training waarin je je eigen authentieke geluid leert vinden. Je leert om te gaan met de kracht van je eigen geluid. Met de klank die voelbaar is in je lijf. Van daaruit kun je contact maken met de ander.

Talent en Stem

Trainingsprogramma van meerdere dagen. Met het Talentenspel ontdek je jouw talenten, zingend laat je horen hoe je die de wereld inbrengt. Waar ben je terughoudend in het geven van je natuurlijke talent? Hoe kun je dat talent vollediger inzetten, zowel in je dagelijks leven als op je werk?

Hoe je innerlijke stem je optreden beïnvloedt.

Wat zegt je innerlijke stem? Zegt hij:
• ‘ik kan het wel’ of ‘ik kan het niet’
• ‘ze zullen juichen’ of ‘ze gaan joelen’
• ‘wat er ook gebeurt, ik overleef het wel’ 

Mijn stem en ik

Training waarin je je eigen authentieke geluid leert vinden. Je leert om te gaan met de kracht van je eigen geluid. De klank die voelbaar is in je lijf. Vandaar kun je contact maken met de ander.

Teambuilding

De openheid die met zingen wordt bereikt kan een boost geven aan de verbondenheid in een groep. De gelijkwaardigheid die samenzang met zich meebrengt is een ontwapenende ervaring evenals de ervaring van het directe contact dat met zingen ontstaat. In het begin soms ongemakkelijk maar  al snel van onschatbare waarde voor de vorming van de groep.

Talent en Stem

Complete trainingsprogramma van meerdere dagen. We gebruiken het Talentenspel om je talent te ontdekken en zingen om te zien hoe jij dat de wereld in brengt. Leer waar je terughoudend bent in het geven van wat je natuurlijke talent en vooral om het met die kennis vollediger in te zetten, zowel in je dagelijks leven als op je werk.

Adres

Beethovenlaan 18
5144 GA Waalwijk

Bel ons

06-42979368

Contact met ons

Laat een bericht achter in het onderstaande formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

E-mailadres

info@singingworks.nl