Team en Missie

Wim Stokwielder: zanger, piano en gitaar, stembevrijding en talentenspel
Marjo Brenters: stembevrijding, coach, presentatie- en taaldeskundige

Wij van SingingWorks

We zijn SingingWorks is gestart vanuit de overtuiging dat muziek maken – en zingen in het bijzonder – een enorme bijdrage kan leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen in hun professionele werkomgeving. Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat samen zingen leidt tot verbinding en het biedt tegelijkertijd een unieke persoonlijke ervaring. Zingend kunnen we de mens ontmoeten die zich niet (meer) verschuilt achter zijn masker van functies, woorden en dagelijks gedoe.

Ons werk laat zich omschrijven als: mensen laten ervaren hoe het is als hun stem klinkt vanuit een werkelijk, fysiek voelbaar contact met zichzelf. Vandaaruit kunnen zij in al hun authenticiteit naar buiten treden in het vertrouwen dat ze al helemaal goed zijn. De zachtheid van zingen is hiervoor een machtig leermiddel.

Wim Stokwielder en Marjo Brenters van SingingWorks zijn stembevrijders en musici en hebben veel ervaring in het werken met teams en in persoonlijke ontwikkelingstrajecten. Zij gebruiken zingen als ingang voor persoonlijke groei en bewustwording. Zij zijn ervan overtuigd dat ieder mens kan zingen!

Wim Stokwielder

Ik heb klassiek gitaar gestudeerd aan het Brabants Conservatorium. Zanger ben ik al heel mijn leven. Mijn pianospel heb ik in de praktijk geleerd en biedt me juist dáárom een zee aan ongecompliceerde muziek die ik graag gebruik om mijn werk te begeleiden. 
Werken met groepen en laagdrempelige koren is mijn passie. Met mijn ruime ervaring en een ijsbrekend charmeofensief kan ik zingen zowel een verdiepende als aangename ervaring maken, passend bij de gegeven omstandigheden. 

Mijn leven is muziek én muziek is mijn werk. Ik ben ervan overtuigd dat muziek maken, en zingen in het bijzonder, een betekenisvolle bijdrage kan leveren aan ons dagelijks (werk)leven. Zingen verlicht, zingen lucht op, het verbindt en verdiept. Het is een zegen voor de mensheid.

Marjo Brenters

Als jong meisje zong ik waar ik maar kon: op school, voor de radio, in de kerk en ook thuis, waar wij met het hele gezin samen muziek maakten. Ook optreden deed ik toen al graag.
Mijn studie Theaterwetenschap maakte mij bewust van de kracht van presentatie. Als tekstschrijver leerde ik de eindeloze mogelijkheden van de taal kennen, en stembevrijding gaf mij de middelen tot directe, vrije expressie. Aan de Pulsaracademie bekwaamde ik mij in het begeleiden van mensen naar duurzame verandering.
Aldus ontdekte ik mijn eigen klank, die varieert van licht en vol humor, tot liefdevol confronterend, steeds gericht op het bekrachtigen van de ander in zijn eigenheid. Ik ben nieuwsgierig naar wie jij werkelijk bent, hoe het is om jou te zijn, en hoe jij klinkt als je de ruimte inneemt die je vult als je jouw stem voluit laat horen. Zingen is zo’n prachtige, bemoedigende weg tot meer zelfkennis en moed! Die ervaring gun ik iedereen.

Adres

Beethovenlaan 18
5144 GA Waalwijk

Bel ons

06-42979368

Contact met ons

Laat een bericht achter in het onderstaande formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

E-mailadres

info@singingworks.nl